VIVITION-SLA

Dienst

Service Level Agreement

service met de hoogste prioriteit

Binnen 4 uur, verhelpt VIVITION remote of op locatie een storing.

Door het afsluiten van een SLA waarborg je de doorstroom in het remarketingproces, doordat we in een tijdsbestek van 4 uur een issue proberen te verhelpen. Desnoods wordt de locatie bezocht.


De SLA biedt continuïteit op het gebied van studio hardware en heeft betrekking tot de software en online diensten die bij de studio worden geleverd. Bij een SLA is de support telefonisch beschikbaar en wordt remote meegekeken om het probleem vast te stellen.


Bij een eventueel hardware defect wordt in samenspraak het vervangen van de het defecte hardware
onderdeel ingepland. Bij softwarecalamiteit zal op afstand door het bedienen van de studio software gekeken worden naar de oorzaak. Het team zal het oplossen van eventuele bug(s)en het uitvoeren van preventief onderhoud en upgrades van de hardware inzetten om het gemelde probleem op te lossen. Tijdens een calamiteit wordt de studio operator door support geïnformeerd.


De reguliere ondersteuning is beschikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Gebaseerd op Nederlandse werktijden en dagen. Daarnaast is ondersteuning buiten kantooruren (avond, nacht of feestdagen) mogelijk. Voor ondersteuning buiten kantooruren zijn alle reguliere communicatiekanalen gesloten en daarom wordt er een extra telefoonnummer verstrekt om in contact te komen met onze ondersteuning. Indien het SLA-abonnement ‘buiten kantooruren’ wordt afgenomen, is buiten kantooruren alleen ondersteuning met hoge prioriteit beschikbaar.


In hoeverre je verzekert wilt zijn wij een optimale doorloop van het verkoop klaar maken van voertuigen,
bepaalt het type Service Level Agreement


SLA with 4 hours addressing time during business hours for high and medium priority issues

SLA with 4 hours addressing time for high priority issues during “business days, weekend, & (public) holidays from 8 am till 10 pm” and 4 hours addressing time during “business hours for medium priority issues”

Interesse in onze Service Level Agreement?

    Wij zullen uw persoonlijke gegeven ververken vanuit onze privacy policy.